Archive for May, 2011

Uppvärmning

May 20th, 2011

Såja nu börjar man se en del effekter av uppvärmningen.  Det är varmare ute och värmen håller i sig längre än tidigare.  Så antingen är det klimatmässigt eller så är det vår. Skulle tippa på att det rapporteras som klimatuppvärmning.

Posted in Klimat | Comments (0)

Gänga sig

May 10th, 2011

Den som förlovat sig vet hur underbar den känslan är. Att få ge sin älskade en kärleksgåva i renaste guld,  en förlovningsring, den känslan är obeskrivlig. Glädjen, euforin, alla hormoner som skuttar runt, alla känslor bildar en mäktig storm inom dig. Att sedan planera ett bröllop är underbart. Att få planera den dagen då ni två ska bli ett, dagen som kommer förändra hela ert liv. Dagen då du ska få ge din älskade en vigselring.

Att planera ett bröllop är inte lätt. Tusen och åter tusen saker ska planeras in och det ska ske in i minsta detalj. Den planeringen i kombination med en enorm nervositet är nästintill outhärdlig. Men lugn, det blir bra. Ur allt detta kaos kommer något bra. Du och din älskade ska bli äkta makar och ni kommer leva ett underbart liv ihop. Låt inte nervositeten ta överhand, låt det helst inte leda till skilsmässa redan innan ni gift er. Ni kommer garanterat ha olika viljor, olika syn på ert bröllop och olika syn på det liv ni numera ska dela. Ni kommer helt enkelt få lära er att komma överens om att ni inte är överens.

Posted in Bröllop | Comments (0)

Svårt att försvara sig

May 9th, 2011

Det här med att man bedöms vara oskyldig tills dess man döms är lite flytande. Ola har redan dömts och fått ta straffet för det trots att ingen dom har avkunnats. Så även om han befinns oskyldig i en rättegång har han redan fått ett straff. Lite märkligt sätt att hantera rättvisa på.

Posted in Straff | Comments (0)