Archive for the ‘Övrigt’ Category

Barn

November 6th, 2013

Det är stort att få ett barn. Ännu större är att få älska ett barn. Men det är inte alla förunnat. En längtan, en saknad förmörkar livet. Man tror och an hoppas varje månad. Men månaden slutar i sorg. Undersökningar, temperaturkurvor. Ta det lugnt, försök igen.

Försöker ta det lugnt. Inte lätt när man längtar så. Desperationen närmar sig. Ska vi aldrig få bli föräldrar? Vi som så gärna vill.  Ett rum står redan klart till vårt önskade lilla barn. Vi är beredda. Hur gör vi?

Det finns hjälp att få via IVF.

Posted in Övrigt | Comments (0)

Tal

June 9th, 2011

Så intressant att läsa om firandet av 6 juni. Och då speciellt kungens tal i Eslöv, han höll tal där. Vilket verkar imponera på en hel del att han kan säga sammanhängde saker. Nu lär han knappast skriva sina tal själv men det är väl alltid en prestation att han kan stava sig igenom dem. Det brukar förklaras med att han lider av dyslexi som orsakar alla hans grodor i tal. Men det är nog inte med sanningen överensstämmande. Problemen ligger snarare på en annan nivå, som gäller grundläggande intellektuella färdigheter. Men det skall vi prata tyst om.

Posted in Övrigt | Comments (0)