Archive for the ‘Hus’ Category

Barn

March 12th, 2014

Barn och deras behov är något som är till nöje men samtidigt kan vålla en del problem och funderingar. Ta bara det här med att köpa en säng till barn. Vad skall man välja nu när utbudet är så fruktansvärt stort. Är barnet litet så lär det knappast ha synpunkter på hur sängen ser ut. Däremot med stigande ålder behöver man ta hänsyn till dess önskemål. Är det sedan fler barn i familjen så blir det mer att ta hänsyn till.
Ett bra alternativ där när det gäller sovmiljö kan vara att titta på en loftsäng. Dvs sovplatsen upptill och ett väl tilltaget utrymme nedtill. Och där nere kan man med lätthet peta in skrivbord, bokhyllor eller vad man tänkas behövs. Och skaffar man fler barn kan det utrymmet lätt användas till en säng till. Fast då blir det mer en våningssäng och inte en loftsäng.

Posted in Hus | Comments (0)

Varmt

July 31st, 2011

eller värme i ett hus är något som kan vålla en hel del huvudbry för en husägare. Allt i takt med skenande elpriser så blir valet av uppvärmning allt mer komplicerat. Olja har väl de flesta vid det här laget valt bort med tanke på nästan astronomiska priser. Pellets är enkelt och relativt billigt men kräver en hel del arbete. Enklare är då en värmepump av något slag som en luftvärmepump. Dock så finns det ett antal olika firmor som säljer dessa och kvaliteten kan det vara lite si och så med. Så valet av värmesystem är inte alltid det lättaste.

Posted in Hus | Comments (0)

Utsikt

March 21st, 2010

dags att börja med lite rengöring av sina fönster nu när våren gör sitt intåg. Är ingen större vits att göra rent dem när det bara är elände att titta på utanför. Alltså snö, som vi lindrigt sagt haft en hel del av denna vinter. Och där har utsikten från ens fönster snarare varit någon man gärna vill undvika.

Posted in Hus | Comments (0)